Q1: Portofelele sunt din piele? Si daca da, sunt din piele de elan?
A1: Da, portofelele noastre sunt exclusiv din piele naturala; si Nu, nu sunt din piele de elan; sunt fie din piele de vita, fie din piele de taur.

Q2: Portofelele se deschid? Se pot modifica astfel incat sa se deschida?
A2: Portofelele noastre (cel putin modelele #elanONE, #elan2, #elan3, #elan4 si #elanMini) nu se deschid si nu aducem modificari design-ului initial. #elanX este primul portofel din colectie care se deschide. Nu realizam portofele la comanda clientului.

Q3: Se pot personaliza?
A3: Comenzile individuale nu se personalizeaza, insa pentru comenzi corporate (peste 50 de buc.) le putem personaliza, in anumite conditii, in urma unor discutii in prealabil.

Q4: Portofelele sunt importate sau le faceti voi?
A4: Toata produsele noastre sunt realizate de la idee pana la ultima cusatatura in atelierul nostru din Bucuresti.

Q5: Cand imi primesc produsul?
A5: Comanda se expediaza in maxim 2 zile lucratoare de la plasarea ei pe site, iar livrarea poate dura, de asemenea pana la 2-3 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea firmei de curierat; Nu ne asumam nicio intarziere cauzata de catre firma de curierat din oricare motiv ar fi fost realizata.

Q6: Incape buletinul in ele?
A6: Da, modelele #elanONE, #elan2, #elan3, #elan4 si #elanX sunt realizate special pe dimensiunea CI, si vin in intampinarea nevoile utilizatorilor din Romania.

Q7: Ce mai incape in ele?
A7: Inafara de CI, talon impaturit in 2, carduri si cateva bancnote;

Q8: Unde pot vedea produsele?
A8: Nu avem magazin fizic pentru moment, dar puteti ridica portofelul pentru care ati plasat comanda la atelierul nostru, din Bucuresti, incinta Electromagnetica, cu o programare telefonica.