Politica de returnare
Conform legii in vigoare aveti dreptul de a returna produsul comandat in decurs de 14 zile de la livrarea acestuia.

Pentru produsele returnate prin curier si care nu reprezinta defecte de fabricare sau urme de uzura costul transportului va fi suportat de catre client, iar in cazul in caz contrar costul transportului este suportat de catre compania noastra.

In cazul in care produsul este trimis pentru schimbul cu alt produs, alta culoare, costul tranportului este suportat de catre client in totalitate. Sau poate fi adus  la sediul companiei de catre client personal. In ambele cazuri produslu trebuie însoțit de factura/bon fiscal pentru a fi schimbat.

Produsele comandate care prezintă defecte de fabricație vor fi schimbate cu alte produse identice sau alte produse de aceeași valoare.

Nu se pot returna:

Produsele comandate în mod expres la cererea cumpărătorului și care nu faceau parte din stoc la momentul comenzii;

Drepturile de returnare nu se acordă produselor speciale dacă acestea au fost fabricate sau modificate conform comenzilor specifice ale cumpărătorului.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acestă clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.Politica de rambursare a banilor este de 30 de zile lucratoare.

 Drepturile de proprietate asupra produselor livrate

Până la plata prin ramburs a comenzii livrate, clientul nu poate pretinde că produsul îi aparține cu drept de proprietate, și nici nu îl poate oferta terților.

Exonerare de răspunderi

Specificațiile tehnice și prețurile produselor prezentate în acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o notificare în prealabil (cu excepția cazului în care ați efectuat deja o comadă online care a fost achitată prin card bancar, iar aceasta a fost verificată și confirmată telefonic de un operator al societății noastre).

Compania  nostră nu garantează că informațiile legate de produsele cuprinse în acest site nu sunt fără erori. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putând prezenta mici diferențe în ceea ce privește nuanta culorii, aspectul pielii, ș.a. datorită faptului că sunt lucrate manual și nu produse în serie.

*Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (retururi repetate).

*Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la website clientilor care au facut comenzi online pe care le-au refuzat ulterior fără justificare.